fbpx
Kat kørt over
DEBAT Af Inge Seidelin, Enighedsvej 24 i Glostrup Til den bilist, der tirsdag den 14. januar kl. lidt over 14 påkørte og dræbte min lille, sjove og kærlige kat, Svea på Enighedsvej i Glostrup: Jeg ved ikke, om du kan bebrejdes, at du kørte min kat ihjel – hun kan jo være løbet hovedkulds ud lige […]

Af Inge Seidelin, Enighedsvej 24 i Glostrup

Til den bilist, der tirsdag den 14. januar kl. lidt over 14 påkørte og dræbte min lille, sjove og kærlige kat, Svea på Enighedsvej i Glostrup:
Jeg ved ikke, om du kan bebrejdes, at du kørte min kat ihjel – hun kan jo være løbet hovedkulds ud lige foran din bil. Men jeg vil aldrig, aldrig tilgive dig, at du bare kørte videre og lod hende ligge midt på vejen uden så meget som at se efter, om hun var død eller blot kommet til skade. Hvor ligeglad/dum/hjerteløs har man lov at være…?
Til den søde buschauffør på linje 847, der kørte lige bagefter og som var vidne til påkørslen: Du kom og ringede på og overbragte mig den triste meddelelse og gav dig tid til et trøstende ord. Det var flot gjort. Det vil jeg heller aldrig glemme – på den gode måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top