fbpx
Judokæmpere fra Brøndby med hattrick
2013-12-14-10.04.09.jpg
På billedet er fra Venstre Jesper Friis Hansen, Christian Brinch Jensen, Palle Bengtsson, Razvan Zaharia og Emrah Køkkiran.
JUDO Brøndby Judo klub deltog og var vært for 2 divisionskamp for senior hold den 14. December. 1 Runde bød på følgende modstandere Amager Judo skole, Brønshøj og Mitani også beliggende på Amager.

Holdleder Palle Bengtsson havde sine bange anelser da det umiddelbart var nogle af de bedste hold, klubben skulle kæmpe imod i første runde. Første kamp var mod mitani og der gjorde Brøndby rent bord og vandt samtlige 5 kampe Det fik noget selvtillid på plads. Vi kom dog ned på jorden igen da Amager vandt de 2 første kampe, vi ville dog ikke give op og tog de næste 3 sejre og vandt også den holdkamp
Spænding mod Brønshøj
Mod Brønshøj var der stor spænding kampen stod 2-2 og den afgørende kamp fik en afslutning af højste karakter. Vores kæmper Christian var bagud med 2 score( Yuko), der blev et kort ophold 2 sekunder før sluttiden. Bælterne skulle lige strammes op, vi forventede at Christian ville stikke ham hånden og sige tak for kampen. Men nej den 21 årige Christian ville det anderledes, han  løb hen til modstanderen og kastede ham til den højste score( Ippon) på de 2 sekunder der var tilbage og Brøndby vandt så 3-2 over Brønshøj.
Så det var en stolt holdleder der kun kunne være tilfreds med alle mand efter 3 sejre. Næste kamprunde er 15 Februar i Brønshøj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top