fbpx
Journalistkursus bliver et spændende foredrag i stedet
GLOSTRUP Hvis du vil lære lidt om journalistisk og medier, så tilmeld dig LOF’s foredrag den 23. januar.

Har du en journalist i maven?
LOF Vestegnen tilbyder et foredrag i journalistik. Der var i første omgang tale om et kursus over seks aftener, men dette er lavet om til et spændende foredrag over én aften.
Du skal blot melde dig til og få gode ideer, hvis du vil spørge, kommunikere og skrive bedre.
Foredraget vil aflive myter som at journalister drikker sort kaffe, roder og skriver artikler til langt ud på natten. Og så kan du ikke stole på dem. For der er mange forestillinger omkring at være journalist. Nogle er sande, mens andre bare er en ’god historie’. Nu kan du i stedet få indsigt i, hvad de mystiske journalister laver på avis en ved at tilmelde dig LOF’s foredrag om journalistik.
Foredraget henvender sig til alle mennesker med interesse for at lære om idéudvikling, nyhedskriterier, artikelskrivning og interviewteknik.
Der vil være rig mulighed for spørgsmål i løb et af aftenen, og deltagerne er velkomne med gode idéer til artikler, man vil snakke om.
Foredragsholderen er Mads Louis Orry, redaktør på Folkebladet, og LOF (Liberalt Oplysningsforbund) Vestegnen afholder foredraget i journalistik hos Glostrup Fritidscenter på Christiansvej 2 i møderum 4 den 23. januar kl. 19.
Tilmelding kan ske på vestegnen.lof.dk/kurser.  Har du spørgsmål, kan du ringe eller skrive til foredragsholder Mads Louis Orry på 60712980 eller mads@folkebladet.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top