fbpx
Ingen lovlig beboelse i Brøndby Havn
BRØNDBY Fingerplan 2013 er blevet vedtaget af Folke-tinget. Da planen var i høring, sendte Brøndby Kommune flere ønsker til ændringer.

Kommunen ønskede lov til at benytte området mellem den kommende jernbane til Ringsted og Holbækmotorvejen til andet end grønt område. Området har ikke længere nogen naturværdi og kan bedre bruges til for eksempel parkeringspladser eller til solcelleanlæg. Det blev indarbejdet. Derudover ville kommunen gerne have lov til at lave en lokalplan, der tillader helårsbeboelse i lystbåde i Brøndby Havn. Der bor allerede mennesker på den måde i havnen. Det blev ikke godkendt, da havnen ligger i det, Miljøministeriet anser som en grøn kile. Hvordan kommunen præcis vil forholde sig til beboerne i havnen er endnu ikke besluttet, men de må ikke blive.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top