fbpx
Hundekoldt og snevejr
IMG_9386.jpg
GLOSTRUP Så kom der igen lidt sne. Denne gang lagde den sig over Glostrup i en fin lille dyne, der måske ikke var dyb, men kold. Det frøs i gennemsnit tre grader mandag formiddag, hvor Folkebladet var på gaden for at fange det igangværende snevejr med et par billeder. Metrologerne siger, at chillfaktoren kan give oplevelsen […]

Så kom der igen lidt sne. Denne gang lagde den sig over Glostrup i en fin lille dyne, der måske ikke var dyb, men kold. Det frøs i gennemsnit tre grader mandag formiddag, hvor Folkebladet var på gaden for at fange det igangværende snevejr med et par billeder. Metrologerne siger, at chillfaktoren kan give oplevelsen af tyve minusgrader. Og det kunne føles.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top