fbpx
Hjerneskadeindsatsen styrkes i Glostrup Kommune
GLOSTRUP ’Hjerneskade i Fokus’ hedder det projekt, som skal styrke kommunens indsats, på tværs af faggrupperne, for de borgere, der er ramt af en hjerneskade.

Projektet skal give medarbejderne en mere specifik viden og kompetence om hjerneskader. Det har man valgt gøre i Glostrup Kommune for mere målrettet at kunne understøtte de borgere, der er ramt af en hjerneskade, så de får de bedst mulige forudsætninger for at mestre konsekvenserne af deres hjerneskade.
Peter Sørensen, formand for Socialudvalget, siger:
-Glostrup har med etablering af et hjerneskadeteam været klar til at støtte vore borgere med hjerneskade. Derfor var det også et naturligt skridt, at vi søgte om at komme med i dette projekt sammen med Center for Hjerneskade. Jeg er sikker på, at vores indsats bliver langt bedre forankret i alle de afdelinger, som deltager i hjerneskadeteamet via projektet.
Projektet omfatter en række undervisningsmoduler for forskellige typer medarbejdere: fysioterapeuter, sagsbehandlere, visitatorer, social- og sundhedsmedarbejdere, hjemmevejledere og sygeplejersker. Kursusforløbet er udarbejdet i samarbejde med Center for Hjerneskade.
Projektet kører til slutningen af 2014 og bliver finansieret af en statspulje.
Indsatsen er en del af en styrket fokus på hjerneskadeområdet i Glostrup Kommune, blandt andet ved koordinering af indsatser på tværs af relevante fagcentre i et Hjerneskadeteam.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top