fbpx
Flere DM-titler i ergometer roning til VKKC
KANO OG KAJAK Rødovre Storcenter lagde i weekenden rammerne omkring DM i Ergometerroning. Vallensbæk Kano og Kajak Klub var bredt repræsenteret lige fra U12 til masters 65+.

Der blev gået til den hele lørdagen og der var både skuffelser og triumfer. Det blev til 4 x DM guld til Benny Risnæs 65+ og John Pedersen 60+, der begge var helt suveræne i deres respektive klasse. Dernæst var der stort spring i alderen, idet de næste alders grupper var U18. Her klarede Julie Frølund sig igen helt fantastisk idet hun vandt finaler meget overbevisende. – Jeg er ikke i tvivl om, at Julie er at finde på det kommende U18 landshold 2014, med både NM, EM og VM opgaver foran sig, udtaler Cheftræner Christian Grau.
Ligeledes flot gik det klubbens anden deltagende U18 roer Tommas Nielsen, der kun deltog i 1000m og blev nummer 6 i finalen.
Der var mange deltagere i U16 klassen, her blev det til guld til Lykke Knudsen over 200 meter i en så fantastisk tid, at hun ville være blevet nummer 3 i dame senior feltet.
Der var mange andre flotte præstationer herudover.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top