fbpx
Fik Folkebladets trofæ efter blot et år i Svanholm
HELE OMRÅDET I alle de år Folkebladets pokal er blevet uddelt til årets cricketspiller i Svanholm, kan man ikke finde en eneste, der har fået pokalen efter blot et enkelt år i klubben.

Det blev der dog ændret på i 2013, hvor pokalen blev givet til Tarandit Singh. Han fik ikke blot pokalen for sine præstationer med bat og bold, men også for indsatsen generelt, hjælpsomhed, god kammerat og så videre.
På banen præsterede han 490 points – eller næsthøjest efter Zameer Khan, der lavede 517, og han tog flest gærder nemlig 33 efterfulgt af Saad Ahmed med 29.
Han blev Svanholms bedste allround spiller i 2013 og det på trods af, at han på grund af arbejde, måtte træne på de mest umulige tidspunkter samtidig med, at han skulle passe sine universitetsstudier. Han blev også umådelig populær blandt alle han mødte for sine personlige egenskaber. Tarandit Singh kom som 19 årig til Svanholm fra Indien, hvor han allerede var nået så vidt, at han var professionel ungdomsspiller på et landsdelsungdomshold. Og med de millioner, der spiller cricket i Indien, er det en bedrift.
Singh fik overrakt vandrepokalen og erindringspokalen ved seniorerne juleafslutning, hvor Taha Ahmed fik årets fielding trophy. Den fik Taha Ahmed for tredie år i træk, så nu har han har vundet trofæet til ejendom.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top