fbpx
EM i Herrehåndbold kommer til Brøndby Hallen
20120129HB-4175.jpg
Der er i skrivende stund udsolgt til fredagens dobbeltprogram, men der er stadig billetter til mandag og onsdag. Foto: Brøndby Hallen.
HÅNDBOLD Det hører ikke til hverdagens begivenheder i Brøndby, at der afholdes store internationale sportsmesterskaber, men i dagene fra den 13. til den 17. januar lægger Brøndby Hallen hal til Men’s EHF European Handball Championship 2014.

– Det er med en vis stolthed, vi i Brøndby Hallen er med til at arrangere EM i Herrehåndbold, et mesterskab der aldrig tidligere har været i Danmark, og ja, nok et af de aller største sportsmesterskaber afholdt på dansk grund nogensinde, siger chef for Brøndby Hallen Carsten Boje Larsen.
– Det er en kæmpe begivenhed, som vil give en masse opmærksomhed til Brøndby og Vestegnen, som til tider bliver overset til de store arrangementer i København. Nu er det vores tur til at blive set, og vi glæder os til seks kampe med tryk på tribunerne og en super stemning i hallen.
Forud ligger et stort planlægningsarbejde har pågået siden medio 2012. Mange repræsentanter fra det Europæiske Håndbold Forbund samt Dansk Håndbold Forbund har lagt vejen forbi Brøndby Hallen, og glæden var da også stor, da Brøndby Hallen blev udpeget som bedst egnede hal i hovedstaden.
– Vi tænker, at Brøndby Hallen er bleget udvalgt, da vi har megen erfaring indenfor afholdelse af store arrangementer og i særdeleshed indenfor afvikling af nationale og internationale top håndboldkampe, siger Carsten Boje.

Svenske deltagere
Brøndby Hallen lægger tag til gruppe D, som både har vores naboer i Sverige samt Kroatien som deltagere. Sverige med de mange stolte traditioner indenfor herrehåndbold og Kroatien som er medaljekandidater og som tidligere har vundet EM, VM og Ol medaljer.  Ud over Sverige og Kroatien er Hviderusland og Montenegro også at finde i pulje D. Det er en gruppe med mange store verdensklasse profiler såsom Niclas Ekberg, Mattias Andersson og Igor Vori. Kampene afvikles mandag, onsdag og fredag som et dobbelt program, så alle fire hold spiller hver af dagene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top