fbpx
Ekstra fokus på unges ledighed
GLOSTRUP Ny enhed i Glostrup Kommune skal sætte fokus på ungdomsarbejdsløsheden i byen. Den hedder Unge- og Uddannelsesenhed.

– Nu går vi i gang. Visionen er, at enheden skal bekæmpe ungdomsarbejdsløsheden i Glostrup, siger borgmester John Engelhardt om den nye Unge- og Uddannelsesenhed i Glostrup.
– Vi ser jo desværre, at der mange steder i landet er unge, der kommer på kontanthjælp. Det skal vi have brudt. Det er ikke løst alene ved enheden her, men enheden er sat i verden for at samle og koordinere indsatsen.
Borgmesteren håber, at erhvervslivet og uddannelsesinstitutioner kan være med i samarbejdet.
Også hos Socialdemokraterne er gruppeformand Peter Sørensen positiv.
– Vi kan sidde i vores egen sandkasse og tænke mange tanker. Men kunne vi få et samarbejde med eksempelvis hospitalet, kunne det være spændende for de unge med de mange erhvervsretninger.
Formand for Ungdomsrådet i Glostrup, Jonas Madsen, vil ikke være den store overraskelse at finde i den nye enhed, når navnene hertil engang er fundet. Jonas Madsen føler sig da også allerede beæret.
– Jeg tror, at det er et stort skridt i den rigtige retning, og det er virkelig positivt at der bliver sat så massivt fokus på problemstillingen som blandt andet den høje ungdomsledighed. Især det at man inddrager de unge i form af Ungdomsrådet, tror jeg, er en god beslutning. Vi kan bidrage med en lidt anden approach til problemstillingen og et billede af de unges ikke mindst.  Vi er meget glade og utrolig beærede. Vi har allerede smøget ærmerne op og har konkrete ideer og forslag til enheden, og ser frem til samarbejdet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top