fbpx
Drikkevandet i Glostrup bliver mere kvalitetssikret
DSC02692.jpg
Glostrup Vand A/S, der er et selskab i koncernen Glostrup Forsyning A/S, leverer hvert år ca. 1,3 mio. m3 vand til borgere og virksomheder i Glostrup. På billedet er fra venstre: Henrik Nicolajsen, driftsleder, Joan Pedersen, ekstern auditør og Bo Nørbjerg, direktør. Foto: Glostrup Vand.
GLOSTRUP Drikkevandet i Glostrup har altid levet op til de krav, der har været stillet af myndighederne, men nu er Glostrup Vand A/S gået endnu videre og er blevet ISO22000 certificeret.

Glostrup Vand A/S, der er et selskab i koncernen Glostrup Forsyning A/S, leverer hvert år ca. 1,3 mio. m3 vand til borgere og virksomheder i Glostrup.  To tredjedele af dette vand indvinder selskabet fra egne boringer. Der er skrappe krav til drikkevandets kvalitet i Danmark og vandforsyningen i Glostrup har altid haft stor fokus på dette.
Glostrup Vand har ønsket at gå endnu videre og er nu som et af de første vandselskaber blevet ISO22000 certificeret.
Da vand er en vigtig fødevare, ses det som en naturlig udvikling, at selskabet opfylder de samme krav som de fleste levnedsmiddelvirksomheder er underlagt, udtaler direktør Bo Nørbjerg.

Forbrugerne
Med indførelsen af ISO22000 er forbrugerne garanteret optimal sikkerhed for rent drikkevand.
Systemet skal være med til at sikre færrest muligt driftsforstyrrelser og skabe større tryghed ved arbejdet i forbindelse med vandværkerne og ledningsnettet, forklarer Bo Nørbjerg.
– Glostrup Vand vil altid kunne dokumentere eksempelvis arbejdsgange og analyseresultater f.eks. i forbindelse med et brud, siger han.

Arbejdet i Glostrup Vand
Det nye system vil gøre hverdagen nemmere for medarbejderne i Glostrup Vand. Der er blevet udarbejdet procedurer og forskrifter for alle relevante arbejdsopgaver og alt er samlet i ét system. Samtidig er dokumentationen ved f.eks. driftsforstyrrelser sat i system, så det er nemmere at følge med i arbejdet.
Det har været en spændende proces, der har fyldt meget i 2013. Men vi har nu beskrevet, hvad vi gør for at sikre drikkevandskvaliteten og vi kan dokumentere det i et system, som fungerer rigtigt godt, udtaler driftsleder Henrik Nicolaisen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top