fbpx
DR viste lokal gudstjeneste
BRØNDBY Søndag den 5. januar var der mange mennesker til gudstjenesten i Brøndbyvester kirke. Gudstjenesten blev transmitteret af Danmarks Radio P1, så hele Danmarks befolkning kunne høre med.

Det er ikke ualmindeligt, at der kommer mange mennesker til Gudstjeneste i Brøndbyvester. Her mærker man ikke mangel på kirkegængere.
Grunden til, at der var mere end 150 mennesker i kirken den dag, kunne også godt være, at Menighedsrådet efter gudstjenesten inviterede på nytårskur. Medlemmer af menighedsrådet fortalte om menighedsrådets arbejde i det forgangne år og planer for fremtiden – og så var der et glas champagne og et stykke kransekage, så man kunne ønske hinanden godt nytår.
I Sognets hus sker der også rigtig meget. For mange mennesker er kirken og Sognets Hus et sted, hvor man kan skabe netværk og være sammen med andre mennesker hvad enten det er til fester, børnegudstjenester med dertil hørende aftensmad og foredrag.
Hør DR’s transmissionen på dr.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top