fbpx
Døgnrapporten
POLITI VVS´er efterlyses Fredag den 24. januar kl. 10 blev en 85-årig kvinde udsat for tricktyveri i sit hjem på Nygårds Plads. En mand ringede på og under påskud af at skulle tjekke rørene i hendes køkkenet, stjal han smykker. Han beskrives som: A: Dansk mand, 40-45 år, 170-175 cm høj og almindelig af bygning. Han […]

VVS´er efterlyses

Fredag den 24. januar kl. 10 blev en 85-årig kvinde udsat for tricktyveri i sit hjem på Nygårds Plads. En mand ringede på og under påskud af at skulle tjekke rørene i hendes køkkenet, stjal han smykker. Han beskrives som:
A: Dansk mand, 40-45 år, 170-175 cm høj og almindelig af bygning. Han havde kort sort hår og var iført sort tøj.
Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelse i dagtimer på hverdage til vicepolitikommissær Henrik Hougaard på telefon 72 58 78 21, Lokalpolitiet, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Tyve efterlyses

Lørdag den 25. januar kl. 14.10 anmeldte en forretning på Hovedvejen, at de en halv time forinden havde haft besøg af to tyveknægte. Den ene afledte en medarbejders opmærksomhed, mens den anden stjal kontanter. De beskrives som:
A: Dansk mand, 30-35 år, ca. 190 cm høj og spinkel af bygning. Han havde blodsprængte øjne, snøvlede når han talte og var iført en grå hue, grå sweater og bukser.
B: Dansk mand, 30-35 år, 165-170 cm høj og kraftig af bygning. Han havde kort brunt hår, store øjne og var iført en mørk sweatshirt med print. Han talte dansk med københavnsk accent.
Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelse i dagtimer på hverdage til vicepolitikommissær Henrik Hougaard på telefon 72 58 78 21, Lokalpolitiet, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top