fbpx
Døgnrapporten
POLITI Pungtyv efterlyses Onsdag den 15. januar kl. 12 fik en 82-årig kvinde stjålet sin pung ved Brøndby Strand Centrum. Hun havde netop hævet penge i banken, hvorefter hun gik mod Netto. På vejen dertil mødte hun en mand, som stjal hendes pung op fra hendes taske, som hang på hendes rollator. Tyven beskrives som: A: […]

Pungtyv efterlyses

Onsdag den 15. januar kl. 12 fik en 82-årig kvinde stjålet sin pung ved Brøndby Strand Centrum. Hun havde netop hævet penge i banken, hvorefter hun gik mod Netto. På vejen dertil mødte hun en mand, som stjal hendes pung op fra hendes taske, som hang på hendes rollator. Tyven beskrives som:
A: Dansk, ca. 20 år, ca. 170 cm høj og slank af bygning. Han var iført mørkt tøj.
Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelse i dagtimer på hverdage til vicepolitikommissær Henrik Hougaard på telefon 72 58 78 21, Lokalpolitiet, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top