fbpx
Døgnrapporten
POLITI Ur-tyve efterlyses

Ur-tyve efterlyses

Torsdag den 9. januar kl. 18.05 havde en guldsmed i Glostrup Shopping Center besøg af to tyveknægte. Den ene afledte ekspedientens opmærksomhed, mens den anden stjal ure for et større beløb. Tyvene beskrives som:
A: Dansk mand, 30-35 år, 180-185 cm høj og almindelig af bygning. Han havde kort lyst hår og et ar på bagsiden af hovedet over ørerne og på venstre side af hovedet over ørene. Han var iført en stor blå/grå dunjakke med hætte – på under- og oversiden af jakkens venstre arm var påført et mærke med teksten EA7, samt lyse jeans og mørke sneakers med hvid sål.
B: Dansk mand, 30-35 år, 180-185 cm høj og almindelig af bygning. Han havde brunt hår og rødt/brunt overskæg samt skægstubbe. Han var iført en mørk hue, armygrøn regnjakke med hætte, blå arbejdsbukser med sidelommer og grå sko.
Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelse i dagtimer på hverdage til vicepolitikommissær Henrik Hougaard på telefon 72 58 78 21, Lokalpolitiet, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top