fbpx
Døgnrapporten
POLITI Oliespil skyld i færdselsuheld GLOSTRUP. Søndag den 5. januar kl. 15.22 skete et mindre solouheld på Hovedvejen. En 19-årig mand ville dreje til venstre i et lyskryds, men da vejen var glat grundet et oliespil, gled bilen ind i en lysmast som knækkede. Den 19-årige kom ikke til skade. Stjal 800 liter diesel BRØNDBY. Søndag […]

Oliespil skyld i færdselsuheld
GLOSTRUP. Søndag den 5. januar kl. 15.22 skete et mindre solouheld på Hovedvejen. En 19-årig mand ville dreje til venstre i et lyskryds, men da vejen var glat grundet et oliespil,
gled bilen ind i en lysmast som knækkede. Den 19-årige kom ikke til skade.

Stjal 800 liter diesel
BRØNDBY. Søndag den 5. januar kl. 19.54 indgik anmeldelse om et dieseltyveri fra en underjordisk tank på Dalager. Politi med hunde rykkede ud. Her viste det sig at tyvene på vej væk fra pladsen havde påkørt en parkeret bil, hvorefter de havde efterladt den lastbil de havde benyttet til tyveriet – som i øvrigt var meldt stjålet. De cirka 800 liter diesel de havde pumpet op var stadigvæk i lastbilen og blev bortskaffet af et kloakfirma.

Truede med kniv
BRØNDBY. Fredag den 3. januar kl. 20.38 begik en mand røveri mod en dagligvareforretning på Gammel Køge Landevej. Røveren kom ind i forretningen og truede med kniv personale til at udlevere kontanter. Han stak herefter af i ukendt retning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top