fbpx
DF ønsker velegnede lokaler – ikke særbehandling
4-1.jpg
Foto: Poul Gaardbo.
DEBAT Af Poul Gaardbo, formand DF i Brøndby

Af Poul Gaardbo, formand DF i Brøndby

Lokalet (omtalt i sidste uges Folkebladet, hvor Ib Terp svarer på DF-undring over lokale til partiaktiviteter) er godkendt til maksimalt 10 personer, idet der kun er 1 redningsåbning. At Socialdemokratiet har benyttet lokalet til møder i en årrække, gør det jo fortsat ikke mere lovligt. Vi har en del ældre og gangbesværede medlemmer – og endda også enkelte i kørestole – der slet ikke har mulighed for at komme ned i vores lokaler på grund af tilgangsforholdene.
Ib Terp nævner en lav lejepris. Lokalet bliver dog ikke bedre egnet af at være billigt.  Vi afviser, at lokalet er anvendeligt til vores formål.
DF ønsker bestemt ikke særbehandling. Vi mener til gengæld at alle foreninger skal behandles ens og anstændigt, uanset om det drejer sig om fodbold, cricket eller politik.Herover er et billede af lokalet, der tales om.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top