fbpx
DBU indleder disciplinærsag mod Brøndby IF
FODBOLD Dansk Boldspil-Union (DBU) har indledt en disciplinærsag mod Brøndby IF på baggrund af Kasper Kusk-sagen. Det meddeler DBU torsdag morgen. Sagen er opstået, da AaB har klaget over, at Brøndby i strid med de gældende regler har henvendt sig til AaB-spilleren Kasper Kusk med henblik på et muligt køb. Reglerne byder, at Brøndby skal kontakte […]

Dansk Boldspil-Union (DBU) har indledt en disciplinærsag mod Brøndby IF på baggrund af Kasper Kusk-sagen. Det meddeler DBU torsdag morgen. Sagen er opstået, da AaB har klaget over, at Brøndby i strid med de gældende regler har henvendt sig til AaB-spilleren Kasper Kusk med henblik på et muligt køb.
Reglerne byder, at Brøndby skal kontakte spillerens klub, før der kan indledes eventuelle forhandlinger med spilleren, med mindre der er mindre en seks måneder tilbage af spillerens kontrakt, hvilket ikke er tilfældet for Kasper Kusk.
Det er på baggrund af det regelbrud, at AaB har klaget til DBU, og unionen har valgt at indlede en disciplinærsag. Brøndby har indtil d. 30. januar til at redegøre for sagen, og derefter vil disciplinærudvalget tage stilling til en eventuel straf,
Sagen opstod, da sportschef i Brøndby, Per Rud, fortalte til klubbens eget website, at Brøndby var interesseret i at hente Kasper Kusk, og at der havde været kontakt med Kusks agent, John Sivebæk. Det var ny viden for AaB, som ikke var blevet kontaktet, og derfor klagede sportchef i AaB, Allan Garde, skriver bt.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top