fbpx
Danserne fra Havdrup fyrede den af
IMG_7028.jpg
I Juniorrækken blev det til en flot 2. plads i DM for danseskolens dygtige dansere i både Rock’n roll og jitterbug: På fotoet ses nederst fra venstre: Claudia Hebo Schmidt, Hvidovre, Zandra Buchholtz, Ishøj, Cecilie Olsen, Vallensbæk og Sille Malou Nielsen, Albertslund Øverst fra venstre. Instruktør Jeanette Luther, Glostrup, Silas Bøhling Petersen, Taastrup, Amalie Eis Bang, Roskilde, Louise Badeby Poulsen, Albertslund, Sofie Hunger, Taastrup, Alberte Poulsen, Rødovre, Nanna Bøhling Petersen, Taastrup og instruktør Michelle Lindegaard, Vallensbæk. Foto: Havdrup Dans.
DANS DM i Rock’n roll til Havdrup Dans. Havdrup Dans erobrede søndag den 19. januar efter hård kamp Danmarksmesterskabet for hold i Rock’n roll. Det foregik i Ravnsborghallen i Køge og et hold skal bestå fra 3-5 par.  DM blev for første gang vundet af Havdrup Dans i voksenrækken i Rock’n roll. Holdet fik samme dag […]

DM i Rock’n roll til Havdrup Dans. Havdrup Dans erobrede søndag den 19. januar efter hård kamp Danmarksmesterskabet for hold i Rock’n roll. Det foregik i Ravnsborghallen i Køge og et hold skal bestå fra 3-5 par.  DM blev for første gang vundet af Havdrup Dans i voksenrækken i Rock’n roll. Holdet fik samme dag en flot 2.plads og i DM i Jitterbug for hold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top