fbpx
Bruser i uorden
DEBAT Af Inge-Lise Johansen, Birkehøj 1 i Glostrup

Vi har modtaget en fin folder der hedder Tæt på Glostrup hvor man oplyser at man har bevilget 4,6 million kroner til et varmtvandsbassin i Glostrupfritidscenter/svømmehal det er også dejligt med ny tiltag, men jeg kunne godt tænke mig, at man brugte nogle af alle de penge på at nogle en ny bruser i omklædningsrummet. I cirka to år har de ikke virket optimalt enten er de brand varme eller iskolde, og så mangler de også tryk så man kan blive våd og vaske sig ordentlig, det er jo vigtig, at hygiejne er i orden nu hvor vi skal have et varmtvands bassin hvor bakterie rigtig kan gro, jeg er selv bruger at svømmehaller 3 gange om ugen så jeg mærker det på egen krop hver gang som er smadder irriterende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top