fbpx
Brøndbys Patrich går fra overfald til BigBrother
BRØNDBY Den 22-årige Patrich er ny deltager i realityprogrammet BigBrother 2014, og han vil gå hele vejen.

Han var tæt på at blive sparket ihjel. I dag er han lige nu med i BigBrother 2014 på Kanal 5. 22-årige Patrich er på mange måder helt sin egen. Han står oppe på brættet, når han er på toilettet, har svært ved at forestille sig hundrede dag uden sex og er klar til at lyve sig til sejren.
Ifølge Kanal 5, der har castet den unge mand fra Brøndby er det i det hele taget en meget selvsikker og selvbevidst 22-årig fyr. Men for fire år siden var det tæt på, at der blev sat en effektiv stopper for livet, da en fest udviklede sig fatalt for den dengang 18-årige Patrich.
– Jeg var til en privatfest. Jeg blev overfaldet af tre mand. De sparkede mig og trampede på mig. Lægen sagde efterfølgende til mig, at hvis jeg havde fået ti spark mere, så havde jeg ikke overlevet. Det er fire år siden, jeg var 18 år. Der var to, der stod på mine arme, mens der var én, der sparkede mig i hovedet, siger han og fortæller, at han mødte sine overfaldsmænd i retten. Det var ikke et rart møde, siger Patrich, der er uddannet kontorassistent, men i dag er ledig.
– De grinte af mig. Det var ikke særligt fedt. Det var kun på grund af gode venners hjælp, at jeg kom videre.

Snupper hele perioden
Men årene er gået, og Patrich er kommet over det. Han er helt klar til at snuppe hele perioden i Big Brother-huset.
– Det er en kæmpe udfordring, som jeg tror, vil kunne styrke mig. Jeg hader at tabe, så jeg går benhårdt efter at vinde. Jeg er ligeglad med, hvad det koster. Jeg tænker kun på, at det er et spil. Jeg behøver ingen venner – dem har jeg derhjemme, siger han og afslører at han er klar til at tage alle midler i brug.
– Jeg er god til at lyve, når jeg spiller. Jeg snyder altid, hvis jeg kan. Jeg lyver dog aldrig overfor min familie og venner i det daglige. Det gider jeg ikke at spilde tid på. Men i huset lyver jeg meget gerne, hvis det kan gavne mig, siger Patrich, der lige er blevet uddannet kontorassistent men som drømmer om at blive brandmand.

Står op på toilettet
– Når jeg vinder, så vil jeg give nogle af pengene til mine forældre. Også som en undskyldning for nogle af de grimme ting, jeg har kaldt min mor, når jeg har været sur og ikke har kunnet styre mit temperament.
Han afslører, at han har én helt specielt vane, som han med sikkerhed er ret alene med.
– Jeg står på brættet, når jeg skal på wc. Jeg så en gang et program, hvor der var rotter i toilettet. Siden har jeg ikke villet sidde ned, når jeg var på toilettet. Jeg klæder mig helt af, så jeg står helt nøgen oppe på brættet. Det er faktisk ret omstændigt, griner han.
Udsigten til lang tids indespærring uden sex har den Brøndby-drengen meget svært ved at forestille sig.
– Jeg er ret dameglad, siger Patrich.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top