fbpx
Brøndbys Patrich fra BigBrother om egen opførsel: Uacceptabelt
kh_bbr_patrich_008.jpg
Patrich er nu ude i den barske virkelighed igen. Foto: Kanal 5
BRØNDBY Patrich blev smidt ud af BigBrother forrige fredag efter en voldelig episode. Hør hans egen forklaring til Folkebladet.

Hans lejlighed er lejet ud og han er arbejdsløs. Patrich fra Brøndbyvester har været med i Bigbrother, men efter han blev smidt ud på grund af en voldedelig episode, er han tilbage i virkeligheden i Brøndby.
Forrige fredag aften sendte Kanal 5 live fra Big Brother-huset, hvor deltagerne holdt fest. En af deltagerne var Patrich fra Brøndby. Og festen tog hurtigt fart, skriver Ekstra Bladet. I løbet af den første time blev deltagerne fulde og stemningen var højrystet og løssluppen. Patric endte i slagsmål med Ginna. Rasmus og Oliver Bjerrehuus måtte lægge sig imellem for at få de to deltagere skilt ad.
– Patrichs opførsel var uacceptabel. Han opførte sig voldeligt og truende, og vi har netop taget ham ud af huset. Han kommer ikke tilbage, siger Jesper Jürgensen, informationschef hos SBS TV til Ekstra Bladet.
Selv siger Patrich, der lige nu er ledig, fra Brøndby til Folkebladet:
– Der skete bare det, at jeg fik for meget at drikke. Jeg blandede for meget sprut sammen, forklarer Patrich, der kun husker episoden i små klip.
– Det er forfærdeligt og alt det dårlige at blive smidt ud. Jeg ville hellere være sendt ud på ærlig vis. Jeg forstår dog udmærket godt BigBrother. Det kan jeg sagtens forstå.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top