fbpx
Brøndby Hallen glæder sig over billetsalg
BRØNDBY – Det har været en fantastisk og uforglemmelig uge, som vi har været igennem. Jeg har det lidt lige som en guldmedaljevinder – og uden sammenligning i øvrigt – at det først går op for en, når man får det hele på afstand, hvor stor en begivenhed, vi har været en del af Sådan lyder […]

– Det har været en fantastisk og uforglemmelig uge, som vi har været igennem. Jeg har det lidt lige som en guldmedaljevinder – og uden sammenligning i øvrigt – at det først går op for en, når man får det hele på afstand, hvor stor en begivenhed, vi har været en del af
Sådan lyder det fra chef i Brøndby Hallen Carsten Boje, efter indledende puljekampe til EM i herrehåndbold er blevet afviklet i hans hal i den forgangne uge.
Hallen har fået meget stor ros fra både Dansk Håndbold Forbund og Det Europæiske Håndboldforbund for indsatsen. Over 500 mandetimer er brugt på på organisering, planlægning og opstilling.
– Det danner grobund for deres ros, men også den ”ja-hat” attitude som der bliver lagt for dagen i Brøndby Hallen. Der har ikke været en eneste forespørgsel fra forbundene, som ikke er blevet løst.
Billetsalget til de tre dage ligger over forventning. Der har længe været udsolgt til pulje-topbraget mellem Sverige og Kroatien med 5.000 billetter solgt, og mandag var der solgt hen ved 3.000 billetter og 4.000 om onsdagen.
– Ser man på, hvilke kampe der var tale om, så er det bestemt over forventning. Man skal huske på, at de to sidste hold i puljen var Montenegro og Hviderusland. Det er hold, som er meget langt væk hjemme fra, og havde da heller ikke mange tilskuere med, ligesom at de ikke havde de helt store profiler på holdet. Så i Brøndby Hallen er vi trætte, men stolte og glade.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top