fbpx
Bordtennis-hajer i fuld angreb
BORDTENNIS Brøndby Bordtennis Club deltog i sidste weekend i de Østdanske mesterskaber for ungdomsspillere, der hvert år bliver afholdt i Tåstrup-hallerne.

13 singler, 3 doubler og 1 mixdouble havde Brøndby bordtennis til start. Stævnet har traditionelt givet mange medaljer til Brøndby Bordtennis Club, og i år var ingen undtagelse.
Christian Ryding og Jesper Ravn blev Østdanske mestre i Junior A Double, ligesom Christian også blev mester med sin bror Michael i U21 A. Jesper og Sebastian Borel fik bronze i samme række. Det blev sølv til Emilia Kecza Carlsen i Junior A og til Kamilla S. Petersen i Mix double sammen med Mikkel Emborg. Kamilla sikrede sig også bronze i single. Mikkel Weinkouff blev 10 i Yngre Drenge D. I forrige weekend deltog Brøndby Bordtennis også i Østdanmarksmesterskaberne for 2-mandshold der blev afholdt i Allerød. Brøndby havde 3 ungdomshold med, hvor Christian og Jesper også her sikrede sig guld i Junior A, hvor Emilia og Kamilla spillede sig til bronze i Junior D. Brøndby havde 5 seniorhold med, og det blev til 5 gange bronze.
Brøndby bordtennis holder til i kælderen under Brøndby hallen, og interesserede er meget velkomne. Træningstider fremgår af klubbens hjemmeside brondbybordtennisclub.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top