fbpx
Bilist stoppede i vrede på motorvej
BRØNDBY Flere biler involveret i færdselsuheld på Køge Bugt Motorvejen.

Torsdag kl. 16.56 modtog Midt- og Vestsjællands Politi en anmeldelse om et færdselsuheld i nordgående retning på Køge Bugt Motorvejen. Det skriver politiken.dk.
Uheldet opstod, fordi en 48-årig mand fra Brøndby Strand var blevet irriteret på en bagved kørende bilist, som, han mente, kørte alt for tæt.
Først gennem noget vejarbejde med nedsat hastighed og efter vejarbejdet, hvor man igen måtte køre 110, mente den 48-årige, at bilisten bagved kørte for tæt.
Han valgte derfor ifølge politiken.dk at stoppe.
– I fjerde vognbane slap han speederen og tog gradvist farten af bilen, indtil den holdt helt stille, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Fire biler i sammenstød
Bilisten bagved – en 36-årig kvinde fra Tåstrup – standsede også.
Den 48-årige steg herefter ud af sin bil og gik midt i den susende trafik hen til kvindens bil for at forklare hende, at hun kørte alt for tæt på.
Manden satte sig derefter ind i sin bil og kørte videre.
Men inden kvinden nåede at fortsætte, blev hun ifølge politiken.dk påkørt bagfra, så hendes bil blev skubbet ind i en tredje bil, der så stødte sammen med en fjerde.
Som følge af uheldet var tre af de fire vognbaner spærret indtil ca. 18.45. Og først omkring kl. 19.05 var der ryddet helt op på uheldsstedet.
Den 48-årige havde forladt stedet inden uheldet skete. Men et opmærksomt vidne nåede at notere bilens nummerplade.
Der var primært sket materiel skade ved uheldet, men en enkelt bilist havde fået et lille slag.

Måske frakendt kørekortet
Den 48-årige blev senere anholdt på sin bopæl.
– Han var ædru og blev efterfølgende sigtet for overtrædelse af straffelovens § 252 om at have udsat andres liv og førlighed for fare, fortæller vagthavende ved Midt- og Vestsjællands Politi til politiken.dk.
Politiet vil desuden vurdere, om han udover straffen også skal have frakendt kørekortet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top