fbpx
Andreas fra Glostrup kører 3-dagesløb under 6-dagesløbet
gittes-iphone-123.jpg
I 2012 vandt Andreas Holst- Kruse Tour de Vest på den mindste distance. Han var lige startet med at cykle. Foto: Privatfoto.
CYKLING Andreas Holst-Kruse er 14 år og skal køre 3-dagesløbet, som løber fredag, lørdag og søndag under seksdagesløbet på cykelbanen i Ballerup.

Der er i alt 14 par som er udtaget, og løbet bliver hårdt, da der er ryttere med som har cyklet i mange
år. Andreas og hans makker Mark Frederiksen fra CK Kronborg skal køre som par nr. 14
Til dagligt cykler han i klubben CK Fix Rødovre, men om efteråret o vinteren, er det cykelbanen i Ballerup der trækker. Andreas træner mange gange om ugen, da han går i idrætsklassen på Hedegårdsskolen i Ballerup. Der har de morgentræning 2 gange om ugen, hvor de møder 6:30 på banen og træner ca. 2 timer. Derudover kan de træne 4-5 gange om ugen eftermiddag og aften. I 2012 vandt Andreas Tour de Vest på den mindste distance. Han var lige startet med at cykle.
Under DM for U/15 6., 7. og 8. december blev Andreas og hans makker Lucas Gude fra klubben KCK Herlev nr. 4 i parløbet og i holdløbet hvor Mads Rasmussen, Andreas Holst-Kruse begge CK Fix, Lucas Gude og Martin Mollerup CK Kronborg fik en flot 2. plads.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top