fbpx
250 glostruppere ville høre mere om letbanen
GLOSTRUP Cirka 250 borgere fra Glostrup var mødt frem, da Glostrup Kommune på biblioteket holdt møde omkring letbanen, der kommer snart.

– Dette er et stort og fremadsynet projekt, der i den grad er med til at forbedre forholdene for alle i kommunen. Særligt positivt er det, at vi med letbanen gør det mere attraktivt at have virksomhed i kommunen – og med virksomheder følger arbejdspladser til glæde for byens borgere, siger formand for Vækst- og Beskæftigelsesudvalget Piet Papageorge-
– At så mange mennesker møder op indikerer at der er stor offentlig interesse for projektet. Det er meget positivt, og jeg håber at der i fremtiden kommer flere informationsmøder om det spændende projekts udvikling.

2 kommentarer om “250 glostruppere ville høre mere om letbanen”

 1. Morten Johansen siger:

  Mærkelig redaktionel/layoutmæssig prioritering af denne historie: I webudgaven af avisen er denne artikel tophistorien. Når man så klikker ind på den, forventer man vel at læse noget mere om SUBSTANSEN i dette informationsmøde

  Og hvad får man så: syv helt ligegyldige linjer!

  I papirudgaven svarer placeringen bedre til indholdet. Måske var det en idé at synkronisere webudgaven af avisen med papirudgaven?

  Dette indlæg er blot skrevet i skuffelse over ikke at kunne læse mere om indholdet i informationsmødet.

  1. Mads Louis Orry siger:

   Kære Morten,

   Mange tak for din tilbagemelding. Jeg hører, hvad du siger.

   Folkebladet har rigtigt nok fortalt løbende om letbanen, og de vigtigste ting er da også blevet formidlet allerede, ligesom vi fremover har planer om at informere fyldestgørende om letbanen og konsekvenserne. Selvfølgelig – det er jo en rigtig god historie, og det er vores opgave at formidle gode historie!

   Dog altid dejligt og meget velkommen med skarpe kommentarer som din.

   Mvh. Mads, redaktør

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top