fbpx
Vallensbæk har DM i arbejdspladser
VALLENSBÆK Kun fem kommuner har vækst i antal arbejdspladser de seneste fem år – blandt dem Vallensbæk, som er bedst i Danmark til at skabe arbejdspladser med en vækst på hele 4,2 procent, skriver Arbejderbevægelsens Erhvervsråd.

Stort set alle landets kommuner har haft et fald i antallet af arbejdspladser fra 2009 til 2012, dog ikke Vallensbæk, Herlev, Billund, Frederiksberg og Ballerup, som er de fem eneste kommuner, der har haft en stigning i antallet af arbejdspladser i perioden, og størst vækst har der været i Vallensbæk Kommune
– Vallensbæk har en attraktiv placering og et stærkt brand, der også tiltrækker internationale virksomheder. Vores infrastruktur er god, og vi har meget kompetente borgere og dermed kvalificeret arbejdskraft – alt det er vigtige parametre, når virksomhederne beslutter sig for, hvor de skal placere sig, forklarer borgmester Henrik Rasmussen fra De Konservative.
– I Vallensbæk arbejder vi desuden tæt sammen med borgere og erhvervsliv om at skabe vækst. Vi har fokus på helheden, for gode vilkår for erhvervslivet handler jo ikke kun blot om at have en god byggesagsbehandling – det er for eksempel lige så vigtigt, at skoler og daginstitutioner er af høj kvalitet og har så få lukkedage som muligt. Ellers hænger hverdagen jo ikke sammen, og det er lige præcis dette helhedssyn, der gør Vallensbæk til en unik kommune, siger han.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top