fbpx
Socialpsykiatrisk botilbud til unge får et solidt boost
GLOSTRUP Den 12. december holder botilbuddet Drosthuset indvielse af nye værelser

Drosthuset Glostrup er et socialpsykiatrisk botilbud for yngre voksne mennesker, der har behov for støtte i hverdagen. Drosthuset Glostrup blev oprettet i 1996, men har netop været igennem en større renovering og åbner den 12. december.

De fysiske rammer har været, at man havde sit eget værelse, men delte bad og toilet med tre andre beboere. Køkkenet samt opholdstue var fælles for alle otte beboere.

-Efter ombygningen vil der kun være plads til syv beboere. Alle syv får eget bad og toilet i sammenhæng med deres værelser. Derudover bliver en del af værelserne også større, siger Maibrit Nielsen, der er leder af Drosthuset i Glostrup.

-Der vil dog stadig være fælles køkken og opholdstue. Dette er valgt, da vi gerne vil bibeholde bofællesskabsånden. En stor del af det pædagogiske arbejde med beboerne har i stor grad fokus på at styrke deres sociale kompetencer. En stor del af det at bo i Drosthuset Glostrup, handler om at være en del af et fælleskab. Derfor har vi bibeholdt fællesområderne som køkken og stue, siger hun

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top