fbpx
SFO Søndervang sang for Dalvang Plejehjem
GLOSTRUP SFO Søndervang optrådte i december på Dalvang Plejehjem. SFO’en synes nemlig at det er vigtigt, at de ældre får gode oplevelser, specielt på et plejehjem. Der var da også rigtig mange forventningsfulde mennesker til koncerten. Flere af beboerne sang og klappede med til sangene, og bagefter fik både børn og voksne fra SFO’en en masse […]

SFO Søndervang optrådte i december på Dalvang Plejehjem.
SFO’en synes nemlig at det er vigtigt, at de ældre får gode oplevelser, specielt på et plejehjem. Der var da også rigtig mange forventningsfulde mennesker til koncerten. Flere af beboerne sang og klappede med til sangene, og bagefter fik både børn og voksne fra SFO’en en masse ros. En beboer sagde med rørt stemme efter koncerten – Da I sang, kom jeg til at tænke på min barndom. Der sang jeg også i kor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top