fbpx
Ny kommuneplan er vedtaget
BRØNDBY Alle kommuner har en såkaldt kommuneplan, hvor kommunen skriver hvad fremtidsplanerne er for kommunen. De skal revideres hvert 4. år, og det er nu blevet gjort i Brøndby. Den nye plan har fokus på fire temaer: 1: Et godt sted at bo og leve 2: Gode muligheder for erhvervslivet 3: Gode muligheder for unge samt […]

Alle kommuner har en såkaldt kommuneplan, hvor kommunen skriver hvad fremtidsplanerne er for kommunen. De skal revideres hvert 4. år, og det er nu blevet gjort i Brøndby. Den nye plan har fokus på fire temaer: 1: Et godt sted at bo og leve 2: Gode muligheder for erhvervslivet 3: Gode muligheder for unge samt 4: Aktiv klimaindsats. Nyheder som letbanen er indarbejdet i planen, men ellers er der ikke noget nyt i planen.

Besparelse på Flextrafik
Kommunen brugte i 2012 15,2 millioner kroner på flextrafik, der står for kørsel af borgere til for eksempel genoptræning, til lægen, og kørsel af børn, der skal i specialinstitution. Kommunen mener, at man kan spare penge på den konto uden at forringe serviceniveauet for borgerne. Dette gøres ved sammen med fire andre kommuner at udbyde kørslen samlet. Dermed kan man få en bedre pris og man kan lave mere samkørsel med borgere fra forskellige kommuner.

Force udvider
En af de helt store virksomheder i Brøndby bliver endnu større. Force, der har hovedsæde på Park Allé 345, har nemlig fået lov til at udvide med en kontorbygning på i alt 5.000 kvadratmetet.
Force Technology arbejder med specialiseret ingeniørmæssig viden og blandt andet med procesoptimering.

Større rokade giver plads til DF
En del foreninger får i starten af det nye år nye lokaler, når der går en større rokade i gang. Institutionen Strandgården, der ligger i Tybjergparken, lukker. Deres gamle lokaler bliver overtaget af Pigeklubben, der tidligere har ligget på Langbjerg. Der har også ligget et værested for unge. Det bliver flyttet til Tjørnevangen 9, som er en kommunal ejendom, der tidligere har været udlejet. Værestedets lokaler overtages af den pakistanske forening, og deres gamle lokaler gives til Dansk Folkeparti, der længe har søgt om at få lov at leje et partilokale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top