fbpx
Måtte køre hjem med fuld affaldssæk igen
DEBAT Af Arne Christian Ahrnkiel, Strandskolevej 178 i Brøndby Strand

Jeg kørte den 30. november til genbrugspladsen med en sæk plast. Emballage fra Apotek, Matas, toppen skåret af Yougurt kartoner, emballager fra alt hvad man køber i forretninger, skruelåg af plast. Alt dette kan hurtigt fylde en renovationssæk, og når den er fuld, kører jeg til genbrugspladsen og aflevere det.
Jeg ved udmærket, at der ikke må afleveres papirsække, og det gør jeg heller ikke, for det hele skal jo fyldes i container nr. 2. Det skal hældes løst i containeren, efter aftale med genbrugspladsens medarbejdere, og jeg tager min papirsæk med hjem igen. En papirsæk er bedst til at samle affald, da den kan stå åben, så man daglig kan fylde den med plast fremfor en plastsæk, som falder sammen og, som man skal åbne hver gang.
Da jeg i går kom til genbrugspladsen med en renovationssæk fuld af plastemballage, sad der to medarbejdere foran kontorhuset. Jeg spurgte, om de lige ville kigge, når jeg hældte det i containeren, for at se, om der var noget, som ikke skulle have været med. Svaret var ”Nej det vil vi ikke, da du slet ikke må aflevere det, når det har været i en papirsæk”.
Jeg sagde, at det jo skulle hældes løst i containeren, efter jeres anvisning, og jeg skulle have min papirsæk med hjem igen.
Det hjalp ikke noget.
Jeg spurgte, om jeg så selv måtte hælde det i containeren. Svaret var ”Nej, for du må slet ikke køre herind med en papirsæk. Jeg spurgte, hvad jeg så skulle gøre, for jeg skal vel ikke tage det med hjem igen? Jo det skal du.”
Jeg måtte så køre hjem med min renovationssæk fuld af plastaffald.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top