fbpx
KREA modtager Brøndby Kommunes Kulturpris 2013
BRØNDBY Der var prisoverrækkelse og fernisering i Brønden, da årets Kulturpris skulle deles ud.

Kommunalbestyrelsen havde inviteret til kombineret prisoverrækkelse og fernisering i Brønden, lørdag den 7. december, hvor der blev vist eksempler på nogle af de talrige kreationer, det er blevet til for KREA-gruppen gennem årene. KREA-gruppen modtog nemlig årets Kulturpris 2013 i deres jubilæumsår. For 25 år siden – den 17. december 1988 – så foreningen KREA-gruppen dagens lys, og de har holdt ved lige siden.
Borgmester Ib Terp sagde blandt andet i sin tale til KREA-gruppen:
– På kommunalbestyrelsens vegne vil jeg ønske tillykke til KREA-gruppen som modtager af Brøndby Kommunes Kulturpris 2013. Vi står her i Brønden til fernisering med eksempler på nogle af de talrige kreationer, det er blevet til gennem årene. I modtager nemlig prisen på jeres jubilæumsår. For 25 år siden – den 17. december 1988 – så foreningen KREA-gruppen dagens lys, og I har holdt ved siden, sagde borgmester Ib Terp.
Foreningen blev stiftet af Helge Nonno som formand og med Victor Christensen næstformand, der begge mente, at der var behov for et mødested i Brøndby Strand for kunstinteresserede i Brøndby.
Af hjemlig karakter har KREA så godt som hvert år afholdt både forårs- og julemarkeder. I har udstillet – på Brøndbys biblioteker og på Brøndby rådhus, hvor foreningens 10 års jubilæum blev fejret. Ib Terp hyldede KREAs mange andre initiativer også.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top