fbpx
Fra Iran til spidsen af Fona i Glostrup
GLOSTRUP Misam Avaz på 29 år er ny butikschef for Fona i Glostrup Shoppingcenter. Han vil bruge sine erfaringer med personaleudvikling til at optimere forretningen.

Han er fra Iran oprindeligt, men hverken sprog eller opførsel er spor anderledes end en etnisk dansks. Dog har Misam Avaz nogle solide erfaringer med fra sin baggrund, hvor faderen har slidt sig til succes som bager i det nordsjællandske, efter hans evner som farmaceut ikke kunne bruges i Danmark.
– Hele min fars historie har lært mig, at hårdt slid og en fokuseret indsats skaber resultater uanset, hvor du kommer fra. Jeg gør selv forskellen, siger Misam Avaz.
I midten af november startede han som butikschef for Fona i Glostrup Shoppingcenter. Før da var han butikschef for 3Huset på Strøget i København. Det er 3-kædens og nordens største i landet med 2.000 kvadratmeter.
– Jeg har både fra mit tidligere job, men også fra min uddannelse indenfor erhvervscoaching og salg taget en del erfaring med mig, som jeg forsøger at bruge i det daglige med mine gode medarbejdere. Eksempelvis husker jeg tydeligt, da jeg fik åbnet en ellers genert ung medarbejder op i mit tidligere job. Han var før blevet afvist af en del piger, men det lykkedes at få ham til at være meget mere udadvendt og god til at møde kunder. Sådan noget er rigtig fedt, ikke bare at udvikle ens medarbejdere men også at kunne give kunderne en rigtig god følelse af at de har fået en fantastisk oplevelse ved deres køb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top