fbpx
Engtoften skal smeltes sammen
GLOSTRUP Kommunalbestyrelsen har i budget 2014 afsat 5.575.000 kroner til en sammenbygning af daginstitutionen Engtoften, bestående af afdelingen Engen og Toften.

Center for Dagtilbud og Skole indstillede, at politikerne nikkede til en anlægsbevilling på 5.575.000 kroner til sammenbygning af daginstitutionen Engtoften.
En sammenbygning vil forbedre de fysiske og pædagogiske rammer i daginstitutionen og underbygge den nye struktur på dagtilbudsområdet, hvor daginstitutionerne Engen og Toften i 2009 fusionerede i den nye daginstitution Engtoften. Sammenbygningen vil blandt andet give mulighed for fuld egenproduktion i institutionen i forbindelse med indførelsen af fleksibel frokostordning, og den vil styrke den fælles kultur og sammenkæde de to afdelinger, som fusionerede i foråret 2009 i forbindelse med indførelsen af ny struktur på daginstitutionsområdet. Sammenbygningen vil også betyde, at institutionen efter sammenbygningen kun vil skulle have to ledelsespersoner i forhold til de tre, de har på nuværende tidspunkt og udvide kapaciteten, så institutionen kan varetage pasning af mindst 25 ”enheder ekstra”, som det hedder sig i dagsordenen til Kommunalbestyrelsens møde i december.
Her nikkede politikerne til indstillingen, og sammenbygningen kan nu realiseres.
Projektering og udbud kan iværksættes så hurtigt som muligt i 2014.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top