fbpx
Døgnrapporten
POLITI Efterlysning: Forsøg på røveri

Efterlysning:

Forsøg på røveri
Søndag den 15. december kl. 06:34 blev forsøg på røveri anmeldt i et supermarked på Vallensbæk Stationstorv. Forurettede havde åbnet bagporten, da han smed affald ud. Mens han stod der, kom to ukendte gerningsmænd løbende meget hurtigt fra nogle buske mod ham. Han løb ind i butikken, men kunne ikke nå at lukke døren, så de to personer løb med ind. Han råbte til en elev i butikken, at de skulle løbe derfra. Der blev intet stjålet i butikken. Gerningsmændene beskrives som:
A. Mand, iført sort tøj og røde handsker.
B. Mand iført sort tøj.
Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelse kan ske i dagtimerne på hverdage til vicepolitikommissær Steen Ørskov Larsen på telefon 72 58 75 89, Lokalpolitiet, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top