fbpx
Brøndby Strand Station har fået nyt look
BRØNDBY For et år siden blev det Brøndby Strand stations tur til at få en omgang med den brede pensel.

Nu er stationen færdig og inden stormen for alvor tog fat torsdag den 5. december, delte DSB croissanter og kaffe ud til kunderne, der var på vej til og fra stationen.
Venterummene på perronen, taget på både perron og hovedbygningen har alle fået nye klæder. Væggen der skilte trappen og gangen til elevatoren ad er også blevet fjernet, så rummet fremstår mere åbent. Det er nogle af de ting, der er blevet arbejdet på for at give stationen et nyt look.
På endevæggen i stationstunnelen hænger en række billeder. Billederne viser blandt andet stranden og kulturhuset i Brøndby Strand. De er udvalgt i samarbejde med Brøndby Kommune, der har fået taget billederne. Målet med billederne er, at de skal skabe lokal forankring og give byens borgere en oplevelse af, at det er deres station.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top