fbpx
Bordtennisstjerne gæster benzintanken i Vallensbæk
VALLENSBÆK Mød den handicappede bordtennis-stjerne Peter Rosenmeier, og se hans nyslåede EM guld, når han besøger OK Plus-butikken i Vallensbæk torsdag den 12. december.

Peter Rosenmeier vil sætte fokus på handicapidrætten og dens mange positive effekter.
Den Paralympiske bordtennisspiller, Peter Rosenmeier, besøger OK Plus-butikken på Jydekrogen i Vallensbæk på torsdag kl. 13.00-16.00.
Han vil sætte fokus på handicapidrætten og Dansk Handicap Idræts-Forbunds (DHIF) landsdækkende kampagne, der skal give den et økonomisk løft.
– Personligt har det givet mig rigtig meget at dyrke idræt. Jeg har været privilegeret og fået en masse internationale oplevelser med min sport, men det har også været enormt vigtigt i min opvækst. Jeg har været i stand til at deltage i idrætten sammen med mine klassekammerater, og jeg har ikke været ekskluderet fra sammenholdet, når vi kom uden for skolens område, fortæller Peter Rosenmeier, der er født med et fysisk handicap.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top