fbpx
Berth ny næstformand i Letbanebestyrelsen
VALLENSBÆK Kenneth Kristensen Berth (DF) afløser socialdemokraten Lars Gaardhøj som næstformand i Letbanebestyrelsen.

Det blev resultatet af Regionsrådets konstituering tidligere på ugen. Dansk Folkeparti indgår sammen med Socialdemokraterne, Konservative, Radikale Venstre og Socialistisk Folkeparti i flertalsgruppen i Regionsrådet.
– Jeg glæder mig til at fortsætte arbejdet i Letbanebestyrelsen, hvor jeg hidtil har været menigt medlem. Det er en meget udfordrende og interessant opgave at være med til at tilrettelægge det største fremskridt inden for den kollektive trafik siden s-togsringbanen, siger Kenneth Kristensen Berth.
Letbanen, der skal forbinde Lyngby-Tårbæk i nord med Ishøj i syd, forventes at åbne omkring 2020. Bestyrelsen for letbanen ledes af det tidligere folketingsmedlem Anne Grete Holmsgaard (SF), herudover har transportministeren udpeget to medlemmer til bestyrelsen nemlig den tidligere administrerende direktør for Arriva og Better Place Danmark Johnny Hansen samt udviklingsdirektør i EnergiNet.dk Dorthe Vinther. Kommunerne i Letbanesamarbejdet er p.t. repræsenteret af Karin Søjberg Holst – borgmester i Gladsaxe – samt borgmester i Lyngby-Tårbæk Søren P. Rasmussen.
Ved det konstituerende møde i Regionsrådet pegede mindretallet (Venstre, Enhedslisten og Liberal Alliance) på Annie Hagel (Ø) fra Helsingør som menigt medlem af bestyrelsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top