fbpx
Arbejdsulykke ved byggeri i Byparken
Vestegnens Brandvæsens station Glostrup modtog torsdag kl. 08:43 en melding om en redning på Hovedvejen ved Glostrup Park Hotels byggeri i Byparken i Glostrup Kommune, hvor en håndværker var impliceret i en arbejdsulykke.

Brandvæsenet indsatte nødbehandler og assisterede med bæring af patient.
– Jeg har kontaktet byggelederen telefonisk og kan konstatere, at der er tale om et skinnebensbrud og at vedkommende er kørt på hospital for at blive undersøgt yderligere. Der har efterfølgende været et møde vedr. arbejdssikkerheden. Bygherren orienteres senest på tirsdag, hvor der er byggemøde. Det kunne være gået meget værre, og vi er glade for, at det trods alt blev ved et brækket ben, siger direktør for Glostrup Park Hotel Mikael Melander til Folkebladet torsdag formiddag via telefon fra Jylland.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top