fbpx
Anette er årets børne- og ungdomsleder
BRØNDBY Anette Præstegaard Nielsen fra DDS Ulf Jarl modtog årets pris

Borgmester Ib Terp overrakte på kommunalbestyrelsens vegne årets Børne- og Ungdomslederpris ved en reception på rådhuset torsdag den 5. december.
Det blev Anettes dag trods hård konkurrence fra stormen Bodil, der på et tidspunkt så ud til at sætte en stopper for det hele. Men heldigvis kunne Ib Terp som planlagt byde velkommen til den årlige reception, hvor Brøndby Kommune hædrer en leder, der har gjort en særlig indsats i en af Brøndbys frivillige børne- og ungdomsorganisationer. Om Anette Præstegaard Nielsen, der er leder for de 6-8 årige i DDS Ulf Jarl, sagde Ib Terp blandt andet i sin tale:
– Kære Anette. Du indledte dit bekendtskab med Ulf Jarl for 12 år siden – i 2001 – med dine egne drenge, der begge ville prøve kræfter med spejderlivet. I flere år var din mand Arne kasserer for gruppen, så man må sige, at I er en sand spejderfamilie, sagde Ib Terp.
Det så ellers sort ud tilbage i 2002 for Ulf Jarls mikro-spejdere. Der manglede ledere, og Ulf Jarl var derfor nødt til at nedlægge grenen.
– Den udfordring tog du op. Jeg har fået fortalt, at du i starten ikke mente, du havde erfaring som spejderleder. Alligevel gik du til opgaven med krum hals. Din indsats for de 6-8 årige spejdere har været afgørende for genoprettelsen af et vigtigt led i spejderfødekæden, da du i 2004 fik mikro-grenen op at køre igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top