fbpx
Æblehavens beboere fik et Wake Up Call
BRØNDBY Det er nemlig navnet på det flotte maleri af Martin Spang Olsen, som Ældrecenteret Æblehaven i Brøndby Strand fik overrakt af formand for Kulturudvalget Carsten B. Nielsen.

En stor prægtig hane i flotte farver pryder nu cafeen i Æblehaven til glæde for både beboere og de mange besøgende. Maleriet er et af de kunstindkøb, som Kulturudvalget i Brøndby Kommune har foretaget for den pulje på 100.000 kr. som blev bevilget i forbindelse med dette års budget.
Det var da også en meget taknemmelig centerleder Britta Pedersen, der modtog maleriet ved en lille reception hvor maleriet – som traditionen byder – blev afsløret på helt ægte vis.
– Vi faldt for maleriet, så snart vi så det og har naturligvis valgt at hænge det et meget centralt sted, hvor flest muligt får glæde af det, fortalte Britta Pedersen, da hun sammen med Carsten B. Nielsen og Martin Spang Olsen havde trukket det røde klæde af og afsløret maleriet af hanen.
Carsten B Nielsen kunne samtidig fortælle, at der også i næste års budget er afsat 100.000 kroner til kunstindkøb til glæde og gavn for borgerne i Brøndby.
Om valget af ”Wake up-call” fortalte Carsten B Nielsen, at det var de smukke farver og det markante udtryk i maleriet, der gjorde udslaget. Martin Spang Olsen kunne da også fortælle, at han netop havde forsøgt at indfange den kraft og energi, der er til stede lige inden hanen galer, med sin helt usædvanlige stemmekraft.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top