fbpx
8 Direction vinder Mini Playback 2013 i Glostrup
GLOSTRUP Klubberne i Glostrup indbød traditionen tro til det årlige Mini Playback, der i år foregik på Vestervang

Mini Playback er en konkurrence for børnene på fritidsklubberne i Glostrup, hvor de danser i grupper imod hinanden.
Værtinderne til årets MPB, Stine Ettrup og Naja Thorsted fra 7. på Glostrup Skole, fortæller med egne ord omkring deres oplevelse af at være en del af både planlægning og udførelse af showet
– Vi havde gået i cirka en måned før den store dag og øvet os på, hvad vi skulle sige, forklarer Stine Ettrup og Naja Thorsted.

– Vi havde skrevet en masse stikordskort, hvor der stod en lille historie om hver gruppe. Danserne havde øvet sig i månedsvis, så deres optræden kunne blive helt perfekt.
Det blev endelig den 4. oktober.
– Vi var begge meget nervøse, og vi glædede os så meget, at vi næsten ikke kunne koncentrere os i skolen, og danserne glædede sig også.
Den ene mikrofon virkede dog ikke, så vi blev nødt til deles om én. Til at starte med klamrede vi os meget til kortene, men det gik over, og vi var ikke nervøse mere. Det gik bare derud af og danserne var meget gode, siger Stine Ettrup og Naja Thorsted.
Da alle dansene var færdige, skulle dommerne votere. Dommerpanelet bestod af Glostrups borgmester John Engelhardt, Jack fra Ungdomsskolen og hans ven Wail. De skulle finde tre talentpriser og første, anden og tredjepladsen. Alle i salen var meget spændte på at høre hvem der vandt.
Vinderne af publikumsprisen blev 8 Direction fra Klub Granskoven.
– Da showet var slut var vi meget trætte, men vi var også en oplevelse rigere. Det var rigtig sjovt at prøve noget nyt, som vi aldrig har prøvet før, og det vil vi anbefale til andre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top