fbpx
Visioner for Glostrup Biograf
DEBAT Biografen har i visionsarbejdet været meget fremsynet og har en masse forslag til udvidet aktiviteter dels indenfor biografområdet og dels indenfor andre områder som eksempelvis koncerter, udstillinger, konferencer og meget andet.

Af Lars Høimark, spidskandidat Konservative i Glostrup

Konservative er meget optaget af at støtte op omkring inspiration, motivation og opbakning til det frivillige og aktive liv, hvor borgerne i Glostrup er aktive i eget liv.

Vi mener i Konservative, at kultur er for alle. Ingen har patent på kulturen.

Glostrup Bio et godt eksempel

Fremtidens særlige og vigtige kultur trekløver i Glostrup vil efter konservatives opfattelse kunne være Fritidscentret, Biblioteket og sidst men ikke mindst Biografen.

Glostrup Biograf er et fantastisk eksempel på et projekt, der er lykkedes, hvor et stort antal frivillige har fundet sammen omkring at drive en biograf.

Vi behøver ikke at være beskedne og ydmyge i forhold til Kulturlivet i Glostrup. Glostrup kommune skal overleve ved at være på forkant med udviklingen og udfordringerne.

Vi skal ha den rigtige service, kultur, sundhed, uddannelse, beskæftigelse, muligheder for erhvervslivet og sidst men ikke mindst den rigtige skat i det rigtige Glostrup. Konservative er tilhænger af, at arbejde for et samlende Glostrup med mere folkelighed.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top