fbpx
Vintertræning for fodbold i bunden af regnvandsbassin
GLOSTRUP Glostrup Kommune, Glostrup Forsyning og den lokale idrætsforening Ejby IF 68 har indviet et regnvandsbassin med indbygget grusbane vest for klubhuset onsdag den 30. oktober.

Leif Olsen, som er bestyrelsesmedlem i Glostrup Forsyning og borgmester John Engelhardt holdt begge taler:

Leif Olsen sagde blandt andet i sin tale:

– Vi har i dag at gøre med noget så sjældent som en dobbeltindvielse. Vejret – selv i rolige lille Danmark – viser ind i mellem tænder. Det så og mærkede vi tydeligt i mandags, hvor der i stormen gemte sig vindstød, som aldrig er målt kraftigere i danmarkshistorien. Derfor er vi nødt til at udvise rettidig omhu i forhold til at klimasikre kommunen. Formålet med regnvandsbassinet var oprindeligt udelukkende klimasikring. Nemlig at aflaste området sydvest fra, hvor vi står, da beregninger og erfaringer har vist, at der ved kraftige regnskyl står vand på terrænet ved parcelhusene.

Glostrup Forsyning og Glostrup Kommune har sammen besluttet, at de skal kunne håndtere regnvejrshændelser, som statistisk set forekommer hvert 5. år. Det er derfor, Glostrup Forsyning nu har etableret et regnvandsbassin, som kan tilbageholde 290 kubikmeter vand.

Da Glostrup Forsyning skulle finde et godt sted at placere regnvandsbassinet, og Glostrup Kommune og Ejby IF 68 ønskede en afløser for den gamle grusbane, hvor den nye hal nu ligger, så var det oplagt at samarbejde om en løsning.

Derfor har kommunen nu fået et regnvandsbassin og en grusbane i ét.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top