fbpx
Vigtigt at stemme den 19. november
KV13 Kære borger i Brøndby. Jeg skriver dette læserbrev for – med udgangspunkt i mig selv – at fortælle om, hvorfor jeg synes det er så vigtigt, at du stemmer til kommunal- og regionsrådsvalget den 19. november 2013.

Af Per Jensen, kandidat til kommunalbestyrelsen for Socialdemokratiet, Kirkebakken 36, 2605 Brøndby

Jeg er tilflytter. Født i det jyske. Flyttet til København/Sjælland p.g.a. officersuddannelse ved redningsberedskabet. Efter en tur omkring Sydsjælland, er jeg – synes jeg selv – med succes blevet omplantet til den skønne natur og jord, der er i Brøndby. Brøndby er en velfærdskommune. En velfærdskommune med tæt til strand, skov, historie, transportmidler, motorvej. Og tæt til omegnskommunen København.

Jeg kom til kommunen i august 2000. Der gik ikke mange uger før familien og jeg fandt et godt, gedigent hus i Brøndbyvester. Og tilsvarende kort tid gik der med at falde til som familie og borger i Brøndby. Gode skoler tæt på. Det samme var gældende for børnehave. Med to små skole- og børnehavebrugende børn, var det også med i overvejelserne den gang, vi valgte ny bopælskommune. Skoler og børnehaver bliver vi jo som forældre og borgere og politikere aldrig enige om. Men vi kan drøfte og debattere og nå til gode kompromisser. Det har vi gjort gennem alle årene. Det er også sket i kommunalbestyrelsen. Derfor har der været og er der stadig tradition for brede forlig og stor opbakning.

Jeg har på egen krop følt at være tilflytter. Det har som sagt været en god positiv oplevelse. Samme oplevelse, vil jeg gerne have alle tilflyttere til kommunen skal have. Alle skal føle sig ikke kun velkomne, men også som gode, aktive medborgere. Vi har børnehaver og skoler, der i den grad arbejder for at få alle børn og unge med i hverdagen og uddannelsessystemet. Vi har et arbejdsmarked, der trods et stort pres med færre job lige nu, snart vil komme til at mangle hænder. Og vi har en ældresektor, der med varme og omsorg tager mod alle ældre med behov uden hensyn til religion, race, politisk observans eller køn. De økonomiske ressourcer, der er til rådighed, skal fordeles efter behov og med omtanke. Ikke efter religion, race, politisk observans eller køn

Sådan skal Brøndby Kommune blive ved med at være! Derfor er det vigtigt med din stemme den 19. november.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top