fbpx
Viceborgmester udgiver ’boudoir’-billeder
GLOSTRUP Charlotte Brangstrup, opmærksomhed og kommunalvalg er tre ting, der hører sammen. Nu udgiver Glostrups viceborgmester nøgenbilleder under kategorien ’boudoir-billeder’

print (1 of 1)

Foto: Guy Berenson.

Den helt store historie ved sidste kommunalvalg, altså i 2009, var da Charlotte Brangstrup tiltrak sig nærmest landsdækkende opmærksomhed ved at skifte fra SF til flertalsgruppen og gå uden for parti. Det tippede flertallet til borgmester John Engelhardt, der nu har siddet i fire år på rådhuset som den førende politiker. Et efterspil omkring søgning af personfølsomme oplysninger om Charlotte Brangstrup fik tidligere borgmester Søren Enemark (S) en tur i fængsel, og dén historie kender de fleste fra Glostrup nok.

Men sagaen om Charlotte Brangstrup er ikke slut her.

Nu tiltrækker Glostruplistens mest eksotiske kandidat sig opmærksomhed på Facebook med en række såkaldte ’bodourbilleder’, der er en genre inden for nøgenfotografering.

 

Fritidsinteresse

Selv kalder Charlotte Brangstrup fotografierne for ”sin fritidsinteresse”.

– Jeg synes, vi skal stå ved, hvem vi er, siger Charlotte.

– Og samtidig skal vi lade andre være, hvem de er. Vi bør ikke nedgøre andre for deres små svipsere og fejltagelser på Facebook – og komme med bemærkninger og kommentarer, som måske ikke er så morsomme, endda blot for at kunne sværte modparten til.

Hun forklarer i denne uge til Folkebladet, hvorfor hun vælger at lægge billeder af sig selv i afklædt tilstand på Facebook. Og så lige op til valget, hvor diskussionen i de fleste kommuner går på politik og ikke mængden af tøj på kroppen.

 

Surmuleren

Politik skal handle om politik. Og vi skal have lov til at være privatmennesker ved siden af.

Sådan lyder Charlotte Brangstrups forklaring på, hvorfor hun nu op til valget offentliggør billedet.

– Jeg har faktisk haft lagt billeder på Facebook løbende, lige når jeg har fået dem taget. Så det skal ikke kobles med valget. Men folk skal på den anden side ikke komme og sige bagefter valget, at de ikke vidste, hvem de stemte på. Så jeg synes, det er bedre at få afmystificeret nu, siger Brangstrup.

– Jeg har arbejdet med mange dygtige fotografer – helt fra jeg var barn og blev brugt som hårmodel. Hvis nogen har ondt over det, så skal man huske, at det anstødelige sidder i øjet, der ser.

 

Fem skarpe

Er du ikke bange for, at det tager fokus fra det politiske?

– Så længe vi holder os til emnet og gør det i en sober tone, er der mulighed for at det ender med konstruktive løsninger til glæde for borgerne, siger Brangstrup.

Er det for at få politisk opmærksomhed?

– Det er ikke for at få politisk opmærksom, nej.

Tror du, de vil give flere stemmer?

– Der vil altid være nogen, der siger: ”Nej, hende skal vi ikke stemme på nu” eller: ”Jo, nu får hun sgu min stemme.” Der er ligeså mange plusser som minusser. Jeg tror ikke, vælgerne stemmer ud fra billederne her faktisk.

Hvad vil du sige til dem, der tager afstand fra, at viceborgmesteren offentliggør billeder af sig selv afklædt?

– Jeg formoder de selv går på stranden om sommeren, så man kan ikke se noget på mig, som man ikke ser andre steder.

Hvordan tror du, at billederne vil påvirke den måde, du bliver opfattet på politisk?

– Jeg ved ikke, om det piller ved det. Hvis der er nogen, der ændrer holdning til mig på grund af det, så må de selv om det. Efter sidste valg var det ikke mig selv, der skabte opmærksomhed omkring min person, men alle mulige andre. Nu mener jeg, at det det er tid til, at jeg selv sætter dagsordenen.

Charlotte Brangstrup får også taget bodour-billeder af sig sammen med sin datter, ligesom Brangstrup også har lavet såkaldte ”babe-billeder”, hvor intentionen er at være ”pissefræk,” som viceborgmesteren kalder det.

– Men det er ikke den genre, jeg bedst kan lide. Det er mest for fotograferne og deres port-folio, jeg gør det, siger Glostrups viceborgmester.

8 kommentarer om “Viceborgmester udgiver ’boudoir’-billeder”

 1. Aage Dedekam siger:

  Som kommentar til denne artikel kan man nok med et smil konstatere når omtalte politiker i Glostrup oplyser: Citat/..- Jeg synes, vi skal stå ved, hvem vi er, siger Charlotte.

  Herfor undrer det mig, at man på hendes navn, ikke kan finde en Facebook side eller andet på nettet som ikke henhører til et skævt politisk liv i Glostrup samt diverse artikler her i bladet.. Man finder intet, hun er faktisk anonym???
  Søger man på boudoir billeder kommer der heller ikke noget op. ( Folkebladet har stavet bodourbilleder som er fejl, det hedder boudoir billeder)

  Så er det nok ikke så vigtig at – vi skal stå ved, hvem vi er, når det kommer til stykket….

 2. Aage Dedekam, du skrev du ikke kan finde Charlotte Brnagstrup på Facebook, men her er adressen.

  https://www.facebook.com/charlotte.brangstrup

 3. Aage Dedekam siger:

  Takker for oplysningerne, nå var det ikke for at se “flere ulykker” blot fordi jeg ikke kunne finde noget på navnet, havde glemt at jeg havde slået maskinen om til Norsk.. Min fejl, dog er jeg stadig forundret over at en person som har kostet Staten en halv formue i et Vidnebeskyttelses program må pludselig gå hen og blive en offentlig person??

  Hvis man ikke har fået betydelige plastic operationer og Faceconstruction, men tror ikke dette er tilfælde her.

  Jeg håber da efter bedste overbevisning at hun ikke får yderligere en perode!

 4. Kim Ryberg siger:

  Har følgende kommentarer.

  Undertegnede blev nysgerrig og tjekkede Charlotte på Facebook (rimelig nem af finde) Hun er en flot kvinde, ingen tvivl om det, men undrer mig over hun har så mange billeder på sin profil af si selv. Man får den umiddelbare tanke at hun er en usikker person inderst inde med et lavt selvværd.

  Har jeg forstået det rigtig så har så bliver der nævnt noget med vidnebeskyttelses program, nogle der kan forklare nærmere. Skulle Charlotte have været under et sådanne og så træde frem i offentligheden ?

  Den nysgerrige 🙂

 5. Bo Petersen siger:

  Jeg syntes det er helt ok hun laver den slags billeder.
  Kvinder er blevet afbilledet i 1000 af år og vil blive det fremover, det er en slags del af menneskets kultur, hedder det vist ; )

  Fotografen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top