fbpx
Vestbadet. Vand og hygiejne
KV13 Sygeplejerske Ulla Hansen, Nygårds Plads 8,6,tv, 2605 Brøndby

Jeg er jævnlig bruger af Vestbadet, og undrer mig over at der ikke bliver gjort noget ved badeforholdene i dameafdelingen. I 2-3 år har det 80 % af tiden kun været muligt at tage iskolde eller skoldhede bade. Når vi som brugere klager får vi besked på at det må vi leve med til 2016, der er ikke penge til at lave det, da det er en omfattende og dyr reparation og politikkerne vil ikke bevilge midlerne før i 2016. Man har prøvet alt siges det, og der er ingen anden løsning end den dyre.

Når brugerne skal i vandet tager de ikke bad, for man kan ganske enkelt ikke holde ud at tage bad, så man prøver et ”klatvaske lidt” Når vi påpeger det får vi af ledelse og personalet at vide, at så skruer man bare op for kloret. Hygiejne mæssigt er det en skandale med en sådan beslutning, men det er altså heller ikke særlig brugervenligt, at man ikke kan få skyllet kloret af efter svømmeturen. Personalet henviser os til en enkelt bruser hvor vi så kan stå i kø 10-20 kvinder , det er bare ikke ok. Jeg gad godt vide i disse kommunevalgs dage , hvad politikkerne vil gøre ved et så præserende problem. Der har tidligere været problemer med hygiejnen i Vestbadet, der har været henvendelse til embedslægen, som sagde at det var en sag for teknik og miljø.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top