fbpx
Valget kom til Hvissinge
GLOSTRUP Valget kom til Hvissinge (Panelet var ikke bange for at tage hul på sprængfarlige emner som eksempelvis Charlotte Brangstrups politiske skifte ved sidste valg. Hun svarede for sig på aftenen. Foto: Brian L. Jensen.) Folkebladet havde fået fornøjelsen af at styre slagets gang, da kommunalpolitikerne i sidste uge mødtes til en politisk paneldebat foran et […]

Valget kom til Hvissinge

(Panelet var ikke bange for at tage hul på sprængfarlige emner som eksempelvis Charlotte Brangstrups politiske skifte ved sidste valg. Hun svarede for sig på aftenen. Foto: Brian L. Jensen.)

Folkebladet havde fået fornøjelsen af at styre slagets gang, da kommunalpolitikerne i sidste uge mødtes til en politisk paneldebat foran et spørgende publikum i Hvissinges Paraplyen.

Der blev diskuteret vidt og bredt, og de cirka 40 fremmødte publikummer kom med gode spørgsmål til kandidaterne, der kan stemmes ind i Kommunalbestyrelsen for den næste fire-årige periode den 19. november.

Avisen holder selv paneldebat i aften kl. 19 i Café Fri i Glostrup Fritidscenter, hvor alle interesserede borgere er velkomne med spørgsmål til politikerne.

Camilla NørgårdDirektør og ansvarshavende redaktør Mette Hviid fra Folkebladet var ordstyrer på aftenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top