fbpx
Valgdebat med eleverne på Glostrup skole
GLOSTRUP Selvom eleverne fra 8. og 9. klasserne på Glostrup skole ikke har stemmeret, har de alligevel stor interesse i at følge kommunalvalget 2013.

Derfor havde afdelingsleder Bjarne Oppelstrup inviteret de unge og politikerne til et politisk debatmøde onsdag den 6. november kl. 10-11:30. Der var stor tilslutning og 9 politikere meldte sig på banen for at møde de unge.

I Nordvangskolens aula mødte politikerne ca. 250 unge, der havde forberedt sig i samfundsfagstimerne på at udfordre de lokale politikere.

Det var dog tydeligt, hvad der optog de unge allermest, når de især spurgte til folkeskolereformens betydning for undervisningen i Glostrup skole, tankerne bag den længere skoledag og konsekvenserne for de elever der har særlige vanskeligheder. De var også interesserede i at vide hvordan politikerne ville skabe flere praktikpladser og job til de unge.

Eleverne havde forberedt sig og læst på partiprogrammerne. Derfor kunne de også udfordre politikerne direkte med spørgsmål til konkrete formuleringer. Og efter en forsigtig start endte de med at stå i kø ved mikrofonen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top